HET VERBLIJF

We verblijven in het 4-sterren Hotel Heizmann. Dit hotel ligt in het centrum van Mittersill aan de gezellige Marktplaz. Mittersill is de hoofdplaats van het OberPinzgau, het meest westelijke puntje van het Salzburgerland. Het stadje met 5500 inwoners heeft een gezellige marktplaats en het mooie Schloss Mittersill torent hoog boven de stad uit. Mittersill ligt aan de rand van het nationale park Hohe Tauern, waar de wegen van Kitzbuhel naar de Felbertauerntunnel en van de Gerlospas naar Zell am See elkaar kruisen. Mittersill ligt zeer centraal tussen veel grote skigebieden.

Alle kamers zijn ingericht met douche/wc, telefoon en kabeltelevisie. In het hele hotel kan gratis gebruik worden gemaakt van de WIFI. Het hotel heeft een paar gezellige “stuben” en is aangesloten bij de “Gastwirte” van het nationaal park Hohe Tauern, wat betekent dat voor de bereiding van de maaltijden hoofdzakelijk producten uit de regio worden gebruikt. Natuurlijk heeft het hotel ook een Wellness. Er is een lift aanwezig en er ook een skihok met een droogrek voor de skischoenen. Door de ligging aan de marktplaats zijn alle voorzieningen, zoals winkels, een sportzaak en geldautomaat, direct in de buurt. De skibus naar Hollersbach (voor de beide zaterdagen) stopt voor de deur.

Standaard ver lijf je op een tweepersoons kamer.

De meeste kamers zijn in hotel Heizmann zelf. Enkele kamers zijn in het op 5 loopminuten gelegen hotel Braurupp van dezelfde eigenaar. De deelnemers die hier verblijven kunnen hier gebruik maken van de Wellness en het ontbijt. De avondmaaltijd is voor iedereen in hotel Heizmann.