DE REIS

Een heerlijke skiweek in Oostenrijk waar je iedere dag niets anders hoeft te doen dan te genieten van de skidag. Wij zorgen ervoor dat alles van A totZ voor je geregeld is.

Vrijdagavond stap je in de Royal Class touringcar van Mtours met natuurlijk Hans weer aan het stuur, die je van verschillende opstapplaatsen in Nederland zonder overstappen comfortabel en rechtstreeks naar Oostenrijk brengt. Bij aankomst staat het ontbijt en de koffie of thee al klaar. Daarna kun je als je dat wilt meteen op de ski’s om de eerste afdalingen te maken.

De eerste en laatste zaterdag mag Hans i.v.m. het rijtijdenbesluit niet rijden. Je kunt dan skiën in het skigebied van Hollersbach. Maandag t/m vrijdag ski je elke dag in een ander gebied. Je doet zo in 6 dagen met begeleiding van de skigidsen de leukste afdalingen. De bus blijft de hele week bij ons en Hans zorgt ook voor de transfers van en naar de skigebieden. De laatste zaterdag kun je zelf nog een heerlijke dag skiën om na het diner weer terug te reizen naar Nederland.