DE REIS VAN DAG TOT DAG

Dag 1: Comfortabel reizen naar Oostenrijk

De reis begint op vrijdagavond 2 februari en gaat per Royal Class touringcar met Hans aan het stuur naar Mittersill. Onderweg wordt je voorzien van koffie of thee en aan het einde van de avond is er nog een langere stop, zodat je nog even de benen kunt strekken voordat je in slaap valt. Je exacte vertrektijd hangt af van de opstapplaatsen.

Dag 2: Skiën, rustdag of de omgeving verkennen

Op zaterdagochtend stap je voor de deur van het hotel uit en geniet je direct van een ontbijt (optioneel). Vervolgens ben je vrij om te kiezen of je gaat skiën of dat je de dag anders besteedt. Voor de skiërs stopt de gratis skibus naar Hollersbach voor de deur.

Dag 3 t/m 8: Skiën met gids

Tijdens de safaridagen wordt je op de pistes bijgestaan en begeleid door de Nederlandstalige SkiSafari gidsen. Zij begeleiden je vol enthousiasme over de mooiste pistes en naar leuke koffie-/lunchstops. Elke dag wordt er geskied in 4 niveaugroepen. De groepsgrootte is hierbij gemiddeld 9 personen per gids.

Dag 9: Doen waar je zelf zin in hebt

Dat betekent helaas alweer de laatste dag in Mittersill. Net als op dag 2 ben je vrij om te kiezen waar je zin in hebt, nog een dag skiën of een andere activiteit ondernemen. ‘sAvonds kunnen we nog een keer genieten van een eenvoudig diner in hotel Heizmann (hoofdgerecht, salade, en 1 drankje – optioneel), waarna we terugreizen naar Nederland. Ook op de terugweg is er natuurlijk nog een stop om even de benen te strekken.

Dag 10: Aankomst in Nederland

Op zondag 11 februari kom je weer aan in Nederland. De exacte aankomsttijd is weer afhankelijk van de uitstapplaatsen. Die zijn natuurlijk gelijk aan de instapplaatsen, maar dan in omgekeerde volgorde.